torsdag 22 augusti 2013

Tack för en fantastisk grillkväll!

Vi vill börja med att tacka för en fantastiskt trevlig kväll igår! Som vi sa så känns det som om vi har fått en bra början med en underbar barngrupp.

 Lite info som också kommer hem på lapp;

 * Ute i tamburerna hänger listor där ni föräldrar kan skriva upp sitt telefonnummer om man tycker att det är ok att andra föräldrar tar kontakt samma dag om barnen vill leka. Önskar man hellre att barnen bestämmer dagen innan så låter man bli att skriva sitt telefonnummer. Om det finns barn som det alltid är ok att man går hem med så skriv i kontaktboken eller ta kontakt med oss så har vi särskilda lappar man kan fylla i.

 * När man kommer på morgonfritids är det viktigt att man skriver upp sig på en av två listor. Antingen frukostlistan eller fritidslistan. Det är för att vi ska kunna kontrollera att vi har alla barn med oss ut om det börjar brinna.

 * Fritidsschema kommer från nästa vecka att hänga i Nord och Syd tamburen. Vi ber er som har oregelbundet schema att skriva in era tider där hädanefter. De tider vi redan har fått in för vi in och regelbundna schema är inskrivna.

Idag har vi gjort raketer med olika former.


 Barnen har också gjort Ulla riktigt glad: hon har fått en massa nya kompisar idag!


I eftermiddag ska vi prata om värdegrund, och dagens ord är Trygghet. Tillsammans med Syd kommer vi att bygga upp hur vi vill ha det i förskoleklassen Kompassen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar