fredag 20 december 2013

God jul!

Idag var det barnens första julavslutning på Svaleboskolan. Vi började med med mysig samling, lik den vi har varje morgon. Jonathan och Benjamin fick plocka de sista paketen i vår adventskalender och pysslade medan vi lyssnade på radiokalendern. Vi kommer att lyssna på de sista avsnitten i januari.

Sedan träffade vi Syd-barnen på Kompassen för lite dans och sång, innan vi gick till Kastanjeplan för gemensam avslutning med alla i F-3. Vi fick till och med besök av tomten! Han så lite trött ut, vi hoppas att han orkar besöka alla barn på tisdag!





Lite information inför vårterminen:
- Vi kommer att byta platser i kapprummen, nya skyltar finns i fönsterna när skolan börjar den 8 januari. Vi kommer också att hjälpa barnen att komma på rätt plats.
- Skolan börjar onsdagen den 8 januari. Observera att personalen har kompetensutvecklingsdag den 7 januari, och fritids inte är öppet.

Nu har en hel termin gått, och så fort! Det har varit en helt fantastisk termin, det har varit roligt att lära känna alla Kompass-barn, och er föräldrar! Vi ser redan fram emot vårterminen och hoppas på ett fortsatt gott samarbete även under 2014!

Vi önskar er en riktigt God jul och ett Gott Nytt År!
Hälsningar från
Personalen på kompassen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar