fredag 10 januari 2014

Vecka 2

Nu har vi startat upp vårterminen, och det känns riktigt kul att vara igång igen efter lovet!

Idag har vi sorterat och räknat de korkar vi samlade ihop under hösten. Det var jättemånga korkar och vi plockade och sorterade och räknade! Vi har inte räknat ihop alla korkar än, så vi vet inte det exakta antalet än, men det kommer...

Vi pratade lite om vad som varit bra med veckan, och barnen tyckte att det hade varit roligt att ha STARK tillsammans med Syd, leka i vattenpölarna på skolgården och ha fri lek.

Här är lite bilder från dagens matte med korkarna:






Lite information:
-På måndag, den 13 januari, kommer vi att gå på utflykt till Raggeborgsparken. Vi går ca 8.30 och är tillbaka till lunch, ca 10.50.
-På måndag går tjejerna till idrottshallen på fritids.
-På tisdag går fritids på utflykt till Gerties äng.
-På fritids kommer vi att börja fingervirka - dessa ska längre fram i vår att få dekorera skolgården. Har ni lite garnrester hemma, så tar vi tacksamt emot dem!
-Idag får ni hem information om syn- och hörselkontroll hos skolsköterskan. Dessa kontroller kommer att göras i vecka 4 och i vecka 5.
-Vi vill påminna er om att titta igenom era barns lådor och fack, så att de har ordentligt med ombyte. Idag har det varit mycket lek i vattenpölarna, och vi upptäckte att flera barn saknade torrt ombyte. Tänk även på att kolla att det finns regnkläder och gummistövlar.

Trevlig helg!
önskar vi i Nord

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar