fredag 6 februari 2015

Vecka 6 och information om vecka 7

Vad har varit roligt och vad har vi lärt oss under veckan?
Jag har lärt mig mer om rymden, och det var kul att göra när jorden snurrar runt solen och månen snurrar runt jorden, sa Jonathan.
Vi har lärt oss mer om talfamiljer, minus och 11-kompisar,sa Felix och Ella.
Joel har lärt sig att läsa tyst, och vi har lärt att säga förslår fast jag inte menar det, sa Elias W, Sara, Ellie och Joel.
Vi tyckte det var roligt att få nya ritböcker, sa Elias, Siri och Tindra.
Vi har lärt oss mer om rymden, sa Stella, Michelle och Markus.
Det var roligt att åka pulka, sa Alexander och Julius.
Vi har lärt oss hur långt tid det tar för jorden att snurra runt solen, och hur lång tid det tar för månen att snurra runt jorden. Det var roligt att få den nya boken om Jack, och det var roligt att åka pulka. Det var roligt att lära sig mer om talfamiljer, sa Elsa, Vilma, Benjamin och Linnea.

Information framåt
På torsdag 12/2 åker vi med bussen till Malmö. Vi ska besöka Konserthuset och vara med om en workshop där om instrument. Vi åker med bussen kl. 9.30 (vi träffas som vanligt 8.10 i klassrummet) och är tillbaka på skolan ca kl. 13. Vi tar med hamburgare från skolan, men skicka gärna med en extra dricka. Vi kommer att äta lunchen innan vi lämnar Malmö, ca 11.45.

Efter sportlovet, tisdagen den 24/2, åker vi i år 1 till Malmö igen. Då ska vi tillbaka till Konserthuset och gå på Nallekonsert. Vi utnyttjar tiden och besöker lekplatsen på Malmö Folkets park efter konserten. Vi åker hem från Malmö kl. 14.30 och är hemma vid skolan ca 15.15. Då vill vi att eleverna har med sig matsäck för hela dagen. Om ni önskar matsäck från skolan, var vänlig ta kontakt med oss.
 
Lite fler bilder från dagen där vi har gått tipsrunda och åkt pulka:



 
Vi fick brev från Ulla, Ulrik och Ursula. De har lämnat oss! Det tycker det har vart roligt att besöka alla elever och deras familjer, men nu vill de lära känna världen. Vi hoppas att de hör av sig!

 
Vi har också fått brev från Natalie! Vad det stod vet bara eleverna , alla fick sitt personliga svar.
 
Trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar