måndag 18 januari 2016

Fritidsinfo i första hand fram till påsklovet!

På fritids kommer vi att arbeta mot målen att eleverna;

*kan använda och ta del av många olika uttrycksformer såsom språk, bild, musik, drama och dans
*har inblick i närsamhället och dess arbets-, förenings- och kulturliv
*kan använda det svenska språket i tal och skrift på ett rikt och nyanserat sätt
*kan använda modern teknik som ett verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande

Målen arbetar vi mot genom att eleverna i vecka 7 kommer att ha ett talanguppträde tillsammans med å 3 för åk F-1, Vi återkommer med information om dag och tid. Eftersom detta är en del av vårt "Skicka vidare projekt", så får de elever som inte har fritidshemsplats också komma som åskådare och/eller uppträda.
Utflykterna vi gör under vårterminen kommer dokumenteras av eleverna som på så sätt skapar en tidning över saker man kan göra och vad som är på gång i Veberöd.

Eftersom sportlovet och påsklovet ligger så tätt intill varandra har ledningen beslutat skicka ut båda samtidigt på lovenkäten, ni förädlar ska ha fått ett mail under dagen, men ni kan även använda er av följande länk. Där ligger även en studiedag för all personal den 7/3 där fritids enbart kommer vara bemannat med vikarier.

På tisdag är det fritidsgympa som vanligt och på torsdag går vi till isbanan på badets parkering för att åka skidskor och leka i snön. De som inte vill åka passar på att ta foto och skriva lite om isbanan, scoutgården och Romelevallen. Vi går direkt efter skolan och tar mellanmålet med oss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar