torsdag 26 maj 2016

Info om kommande läsår

Läsåret 16-17 för åk F-3

 

Ett läsår går förvånansvärt fort och nu är snart ett nytt till ända. Samtidigt som vi håller på att packa ihop nuvarande läsår så planerar vi för fullt för nästa. I det fyra årskurserna kommer det allra flesta pedagogerna att vara kvar i sina nuvarande konstellationer men en del förändringar kommer att ske.

Specialpedagogik

Eva Bengtsson som detta läsår har delat sin tid mellan Tegelstugans förskola och Svaleboskolan åk F-1 kommer att kommande läsår helt kunna koncentrera sig på åk F-1 hos oss.

F-klass

Arbetslaget som idag arbetar i åk 3 kommer att fortsätta intakt med våra kommande F-klasselever.

Åk 1

I åk 1 tillkommer grundskollärare Suzana Jareman. Betina Alpskog kommer att vara föräldraledig på del av sin tjänst och Natalie Hallberg kommer att återgå till sitt ursprungliga arbetslag.

Åk 2

Cecilia Wedelsbäck går i pension och ersätts av Jenny Sjöström som är fritidspedagog. I nuläget är det inte beslutat om Moa Hellgren, Kasper Persson och Anja Yttergrenfortsätter sina anställningar eller om andra krafter tar vid.

Åk 3

Niklas Jönsson ska börja studera och på hans plats kommer Maria Bjurström som är nyutexaminerad grundlärare med inriktning mot fritidshem. Jenny Bringbergers visstidsanställning går ut och Natalie Hallberg kommer tillbaka som grundskollärare.

 

Per-Ola Birgersson, rektor åk F-3

 

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar