fredag 19 februari 2016

Februarilov och framåt

Ett otroligt engagemang gjorde att Talang i Gamla skolan blev en succé även i år! Vi delar med oss ett litet smakprov av elevernas spontana avslutningssång;

Nästa vecka är det sportlov och sedan startar nya projekt på fritids. Eleverna hade som önskemål i vårt "Skicka vidare projekt" att göra en bok som vi skulle låta bokbinda och lämna till biblioteket. Vi har gemensamt bestämt att boken bl.a  kommer innehålla aktiviteter och platser värda att besöka i Veberöd. V.9 går därför utflykten till ankdammen och på vägen tar vi foto på lite platser som vi känner är värda att känna till. Har ni där hemma några tankar på platser vi inte får missa så skriv gärna det i kontaktboken.

Vi har också fått möjligheten till ett skapandeprojekt! Väggen utanför vår vaktmästare känns tom och tråkig och år 2 såg det som möjlighet att går ett konstprojekt där. Vi tycker att vår gemensamma tanke om att mångfald är bäst och att vi har ett så tillåtande klimat där allas lika olikheter hade varit roligt att bli inspirerade av. Ska bli spännande att se var vi landar.

I skolan kommer vi att möta eleverna i åk 2 från Idala på tisdagen den 1 mars för att leka en gemensam lek och lära känna varandra lite bättre inför åk 4. Vi går strax innan kl. 9 och är tillbaka till lunch. I samhällstemat avslutar vi trafikdelen och börjar sedan så smått med målet att eleverna ska kunna "ange några orsaker till att människor flyttar från en plats till en annan, och ge exempel på vad en flytt kan innebära för barn och familj".Inga kommentarer:

Skicka en kommentar