fredag 12 februari 2016

Inför v. 7

Vecka 6 har varit en intensiv vecka. På temat har vi börjat arbeta med samhället och i svenska är snart våra faktabok om svenska djur klar. Innan det blir helt klar ska vi läsa våra texter för F-klassen. I matte har vi "bråkat" hela veckan!

Inför vecka 7:
Läsläxa under veckan till de vanliga dagarna.
Läxa i engelska till torsdag.

Fritids

På tisdag smäller det med Talan på Gamla! Vi har bjudit in F+1 till musiksalen för att få uppleva musik, dans, gymnastik och klapplekar. Vi vill förtydliga att vi denna gången främst vänder oss till barnen i förskoleklassen och ettan men om det är någon förälder som vill komma och titta kommer är ni naturligtvis också välkomna i mån av plats.

Eleverna har varit mycket aktiva och även stöttat varandra genom feedback;

* Var alla delaktiga?
* Hur tycker ni själva att uppträdandet var?
* Kan något förbättras?
* Följer man rytmen?
* Vilken känsla vill ni förmedla och stämde det överens med det man visar?
Vi upplever att barnen har lätt för att ta och ge varandra feedback när vi väljer att utgå från tydliga mål och det inte blir godtyckligt utifrån om man tycker om uppträdet eller ej. Spännande att se deras utveckling!

Eftersom vi har uppträdet på tisdag så utgår fritidsgympan. Vi väljer att gå och leka lekar och spela brännboll på konstgräsplanen på torsdag i stället. Vi går efter mellanmålet är tillbaka på fritids senast kl. 16.00 som vanligt.


Glad alla hjärtans dag-helg!
önskar vi i LuftInga kommentarer:

Skicka en kommentar