fredag 23 oktober 2015

Sista dagen innan lovet...

Under veckan har barnen i Luft fått  samla stjärnor genom hjälpsamhet. De 10 stjärnor som de tillsammans har samlat ihop blev en film! Hotell Transylvanien!

En riktigt mysfredag har vi haft, bokpiloterna har varit här och sen hade vi tid med Sara från biblioteket. Vill du ser fler bilder från gårdagen, kolla in på Vattens blogg!

Att läsa är så härligt och det finns en sådan otrolig bokskatt! Vårt bibliotek är en oerhörd tillgång som vi försöker ta tillvara på så mycket vi kan! Många vill gå och låna böcker och beställer nya.
En liten påminnelse om att det krävs 5000h läsning för att bli en fullgod läsare! Så försök att hitta stunderna att läsa, även på lovet!

Är det svårt att hitta tid -gör det i samband med sänggåendet! 10-15minuter varje dag.... Hitta bra rutiner så blir det inte en börda för någon!

Inför vecka 45 och framåt
Petra (idrottslärare) har gett barnen i läxa att träna på att knyta sin gymnastikskor! ☺️

Tisdagen den 10/11 åker vi alla i år 2 till Tekniska museet i Malmö. Vi ska inspireras till vårt nya tema, uppfinningar. Vi tar med mat från skolan. Skicka ev med en extra dricka. Vi åker därifrån kl 13 och beräknas vara tillbaka på skolan 13.45.

Ha nu en riktigt bra helg och ett skönt lov!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar